ana sayfa > Haberler > Yılbaşı 2011

Yılbaşı 2011

Cumartesi, 31 Ara 2011 yorum ekle yorumlara git

Merhaba arkadaşlar koskoca bir yılı daha arkamızda bıraktık kafa kağıdını bir yıl daha eski lendi Bu konumda neler yaptığımızı değilde neler yapmayı hedeflediğimizi bu konumda sizlerle Paylaşacağım.

Yılbaşı 2011

Yılbaşı 2011

2012 Yılında Seodanismanligi.Com sitemizde daha fazla ağırlık vermeyi düşünüyorum nede demişler en iyi bildiğin işi yap bizimde en iyi bildiğimiz iş Seo Danışmanlığı bunun yanında bitkisel ürün satış sitelerini çoğaltmak gibi bir niyetim yok var olanlara daha çok çalışıp  zirvede kalmalarını sağlamayı düşünüyorum.
Google Adwords reklam çalışmalarımızı belli firmalara destek veriyoruz o firmaların reklamlarına devam edip Google Adwords sertifika mızın seviyesini arttırarak daha ciddi daha buyuk ölçekte reklam çalışmaları yapmayı düşünüyorum.
Trshop.net Sitemizin çalışmalarına hız katarak marka bir site elde edebilmek adına güncelleyerek geliştirip reklamlarla günlük sayış yüzdesini arttırmak adına çalışmalar yapmayı düşünüyorum.
Bunun yanında devam eden bir çok projemiz var onların sürekliliğini koruyarak dahada geliştirip insanlığa faydalı projeler üretmeye devam edeceğiz.

 

Benzer Yazılar

    Categories: Haberler Tags:
    1. şimdilik yorum yok.
    1. şimdilik geri bağlantı yok